Вбивство на Миколаївщині: очевидці розповіли свої версії подій трагічної ночі

Вбивство на Миколаївщині: очевидці розповіли свої версії подій трагічної ночі

Один з мешканців села стверджує, що за вбивством стоїть жінка

Свідки подій тієї ночі, коли поліцейські вбили мешканя Кривого Озера, що на Миколаївщині, а також родичі та знайомі загиблого поділилися своїми думками та версіями щодо трагедії, пише  ТСН.

Двоюрідна сестра покійного - Ніна, яка приїхала на похорон з Одеси, стверджує, що її брат добре заробляв, тому красти, у чому його посмертно звинувачують, точно не міг, та й не пив надмірно.

Пенсіонер Володимир Захарович знав Олександра з народження - був сусідом його батьків. Чоловік розповідає, що Цукерман ріс в порядній сім'ї зі старшим братом Сергієм. Олександр «возив високе начальство» - гендиректора якоїсь фірми, а його дружина «погулювала». «Я бачив його вбитого тут в трусах і наручниках, - сумно зітхає чоловік. - Одного з міліціонерів я знаю - Причипойду. Він неблагородна людина. Колись в РЕМі (районні електричні мережі - Ред.) працював, і проявив себе не з кращого боку». Володимир згадує, що конфліктних ситуацій у селищі ні у кого з поліцією не було. Незадоволені кривоозерці хіба що бездіяльністю правоохоронців - місцевих пияк з барів не ганяють.

Один з мешканців села стверджує, що за вбивством стоїть жінка. «Знаєте, є така приказка французька Cherchez la femme, що означає «шукайте жінку», - переконаний сивочолий чоловік. - Я даю вам 100%-ву гарантію, що тут винна жінка. Тут був трикутник. Я вам як колишній учитель кажу, що ця геометрична фігура мертва».

За словами одного з товаришів загиблого, Віталія, з легковажністю дружини Олександр боровся не один рік. Поки той був у відрядженнях, Алла могла робити, що забажає. Про те, що вона любила чоловічу увагу, нібито, знало все селище, а Цукерман одного разу навіть тягнув дружину за волосся з місцевого бару. Віталій впевнений, що не розлучався його друг з дружиною тільки через синів. «Таксист його в той вечір привіз. Саша був напідпитку, тому таксист допоміг Аллі завести чоловіка в будинок. Саша заснув на деякий час, а коли прокинувся, то побачив, що таксист ще не пішов. Ударив він того таксиста, потім почав йому машину бити», - розповідає Віталій.

Як повідомлялось, у ніч на 24 серпня під час затримання поліцейськими помер 32-річний житель Кривого Озера. Як стверджують у поліції, Цукерман пручався, тому поліцейські застосували «заходи фізичного впливу та наручники». Згідно з висновком судово-медичної експертизи, проведеної обласним бюро судово-медичних експертиз 24 серпня, він помер від вогнепальних поранень, на тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, отримані в результаті пострілів з травматичного пістолета так званим «патроном Флобера». Смерть мешканця Кривого Озера викликала бунт жителів райцентру, які намагалися перешкодити вивезенню в Миколаїв 6 поліцейських, які виїжджали за адресою Цукермана. В результаті складу відділення поліції в Кривому Озері був розформований і буде набраний заново, також через інцидент було замінено начальника Головного управління поліції в Миколаївській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: