«Великоднє перемир'я» на Донбасі: поранені двоє бійців АТО

«Великоднє перемир'я» на Донбасі: поранені двоє бійців АТО

Бойовики здійснили 11 обстрілів, використовуючи заборонену зброю

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ продовжували зривати «великоднє перемир’я» здійснивши 11 обстрілів позицій наших захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник чотири рази відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляні оборонці Павлополя.

Крім цього, гранатомети та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Авдіївки та Мар’їнки.

На луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та озброєння БМП окупанти двічі вели вогонь по наших укріпленнях в районі Катеринівки.

Внаслідок ворожого вогню двох українських захисників поранено. Постраждалих воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир’я» встановлене на лінії розмежування сторін з опівночі 30 березня. 

Пізніше повідомлялося, що в результаті бойових дій один український військовий отримав поранення. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один український військовий загинув, ще троє – отримали поранення.

26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: