Вибори президента: ЦВК опрацювала 60% протоколів

Вибори президента: ЦВК опрацювала 60% протоколів

ЦВК підрахувала 11 265 618 голосів виборців

Центральна виборча комісія отримує дані електронних протоколів підрахунку голосів на виборах Президента України.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

Станом на 04:01 уже опрацьовано 60,89 % електронних протоколів, або 11 265 618 голосів виборців.

Відповідно до даних ЦВК, за Володимира Зеленського віддали голоси 72,96% або 8 219 797 виборців, а за Петра Порошенка – 24,70% або 2 783 398 виборців.

Виборчих бюлетенів, визнаних недійсними по Україні - 2,32 %.

Нагадаємо, для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном було утворено 101 виборчу дільницю.

6

Раніше Зеленського привітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсманканцлер Австрії Себастьян Курц і президент Польщі Анджей Дуда.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко розповів, чим буде займатися після поразки на виборах.

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Уїнстона Черчилля.

Кандидат у президенти та шоумен Володимир Зеленський після оголошення екзит-полів, за даними яких він є переможцем президентських перегонів, почав роздавати подяки, зокрема, родині і прибиральницям штабу. Зазначимо, що Зеленський пробув у штабі лічені хвилини і пішов, не відповівши на жодне питання журналістів. 

Слід нагадати, що президент Петро Порошенко наголошує, що його команда буде захищати стабільність фінансово-банківської системи, аби захистити вкладників «Приватбанку». Про це він сказав, виступаючи 21 квітня в своєму виборчому штабі, після оголошення результатів екзит-полу другого туру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: