Вибухи боєприпасів під Вінницею: з'явилися перші версії події

Вибухи боєприпасів під Вінницею: з'явилися перші версії події

Однією з причин могли стати технічні неполадки

Однією з причин вибухів боєприпасів у Калинівці (Вінницька обл.) могли стати технічні неполадки на складах, або з якимись боєприпасами.

Про це повідомляє видання «Реал», посилаючись на джерела в правоохоронних органах. Проте, відзначає видання, про які неполадки може йти мова, поки не ясно.

Також повідомляється, що склади, (наземні і підземні споруди) добре охоронялися, в останні місяці і навіть у вечір вибуху силовики не фіксували жодних підозрілих осіб, ні дронів, які могли б вивчати місцевість.

Зазначається, що станом на 0:25 інтенсивність вибухів зменшилася.

«Рве раз на 1-3 секунди. Періодично залпує феєрверком - одночасно вибухають 5-7 снарядів», - йдеться в повідомленні.

При цьому ситуація навколо райцентру повністю контролюється силовиками, а лише часткова евакуація жителів, у повній немає необхідності, зазначає видання.

Раніше повідомлялося, що  селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко виїхав у Вінницьку область, де горять склади зі зброєю.

Поліцейські і нацгвардійці перекрили в'їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради опублікував заяву, в якій стверджує, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на складах в Калинівці боєприпасів не підпадає.

Для всіх мешканців Калинівки, Сальника та Павлівка, для яких несуть загрозу вибухи на складах боєприпасів, організовано евакуацію мешканців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: