Віце-спікер Геращенко каже, що вже знає, хто виграє президентські вибори

Віце-спікер Геращенко каже, що вже знає, хто виграє президентські вибори
Ірина Геращенко каже, що її виборчі прогнози збуваються
Фото: Укрінформ

Можливо, за тиждень ще пару колег прокинуться з відчуттям власної місії і зареєструються кандидатами, - зазначила віце-спікер

Віце-спікер парламенту Ірина Геращенка заявила, що має 100% впевненість у тому хто виграє нинішні перегони. Вона не назвала прізвище цієї людини, але з її посту у «Фейсбук» вочевидь мається на увазі нинішній президент Петро Порошенко. 

Також вона нагадала, що влітку вже робила прогноз, згідно з яким «тільки в ВР в нас буде 17 кандидатів в президенти».

«Мій список і цифра - прогноз на 98% співпав з реальністю. З дистанції зійшли тільки В. Чумак, який підтримав іншого кандидата, несподівано - відмовився від балотування А. Білецький, й так і не зареєструвався, хоч публічно заявляв про такі свої наміри С. Лещенко. Наразі в ВР 15 депутатів вирішили, що вони можуть і знають, і мають балотуватися. Це перший і другий номер « Батьківщини» - Надія Савченко і Юлія Тимошенко. Це очікувано Олег Ляшко. Це аж три депутати від розколотого Опоблоку - Ю.Бойко, О.Вілкул і Є.Мураєв. Це люди, які на попередніх виборах отримали пару відсотків й всі ці п‘ять років носили їх як корону, на голові. Це лідери кишенькових партій, де з членів лише вони і прапор. Це парочка неадекватних персонажів (соррі, що так про колег, але інакше їх важко охарактеризувати)», - написала вона.  

Геращенко також навела список кандидатів – депутатів, який на сьогодні виглядає так (в порядку висування і реєстрації): 

«1.Шевченко (той, який без шапки). 
2. Купрій
3. Богомолець
4. Бойко 
5.Вілкул
6.Мураєв 
7.Кривенко 
8.Каплін 
9.Тимошенко
10.Ляшко
11.Деревянко 
12.Тарута 
13. Корнацький 
14. Добродомов 
15. Савченко 

Ще не вечір, й можливо, за тиждень ще пару колег прокинуться з відчуттям власної місії і зареєструються кандидатами», - зазначила віце-спікер. 

Вона також прогнозує, що наступні пару місяців в парламенті «буде емоційно». 

«Мої політичні прогнози завжди збуваються. І в 2004, й в 2010, й в 2012 (я виграла масу парі, що «партія Королевської не пройде до парламенту, бо то все штучне, натомість, «Свобода» там буде). Й в 2014 теж. Й я чомусь на 100% впевнена, що знаю переможця нинішніх перегонів», - резюмувала Геращенко. 

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: