Відомий блогер пояснив, для кого він продовжує жартувати під час війни

Відомий блогер пояснив, для кого він продовжує жартувати під час війни
Уродженець Маріуполя Олексій Дурнєв висміює росіян, аби українці відчули позитив навіть в умовах війни
фото: «Українська правда»/Вікторія Овчарук

Гумор потрібен українцям навіть у нинішні часи, аби не панікувати

Телеведучий і блогер Олексій Дурнєв пояснив, чим корисний гумористичний контент під час війни. Про це він розповів у інтерв’ю «Українській правді».

Дурнєв, який прославився особливим гумором, під час війни змінив тональність свого контенту. «Це навіть не зовсім гумор. Це така... сатира. Щось більш зле», – пояснив блогер.

Зазначаючи, що самим росіянам, висміюючи їхні сторіз у соцмережах, він особливої шкоди не завжає, Дурнєв пояснив, що зосередився на психологічному розвантаженні співвітчизників.

Блогер розповів, як він вирішив продовжити жартувати навіть під час війни. «Ок, хлопці воюють, але ті, хто в тилу, мають працювати, жити, підтримувати життя країни, економіку. Якщо зараз усі ці люди скотяться в соплі, просто сидітимуть і плакатимуть, то буде ще гірше», – упевнений Дурнєв. Він зазначив, що ці люди, які сидітимуть і плакатимуть, будуть впливати і тих, хто на передовій. Таким чином матиме місце ланцюгова реакція, яка викличе паніку.

Тому блогер вирішив показувати українцям, що росіянам нині ще гірше. І це, упевнений Олексій Дурнєв, позитивно впливає на людей: «Тобі стає легше, бо ти бачиш, що росіянам погано. Вони плачуть через санкції. І ти такий: «Фух, ось вона вже конкретна перемога! Якийсь конкретний росіянин сидить та плаче».

Такий гумор, упевнений телеведучий, позитивно впливає на настрій українців – мовляв, ми тут потерпимо, а вони там уже за цукор б’ються.

Нагадаємо, що відомий український шоумен Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом «Вєрка Сердючка», залишився у Києві, закликав українців не падати духом, боротися з «брехливою навалою» і навіть показав країні-агресору середній палець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: