«Ніколи брехливій навалі не побороти нашої правди». Сердючка з мамою показали агресору середній палець

«Ніколи брехливій навалі не побороти нашої правди». Сердючка з мамою показали агресору середній палець
«Допомагайте армії, допомагайте теробороні та одне одному!» – закликала співачка.
Скріншот з Instagram

Співачка у неординарний спосіб відреагувала на війну Росії проти України

Вєрка Сердючка (сценічний образ творчості Андрія Данилка) відреагувала на війну Росії проти України і закликала небайдужих громадян допомагати українській армії. На дописі в Instagram Сердючка з мамою показують середній палець російському агресору.

«Геть! Геть! Геть! Стоїм та не падаєм духом! Ніколи цій брехливій навалі не побороти нашої правди. Допомагайте армії, допомагайте теробороні та одне одному!» – закликала Вєрка Сердючка 26 лютого.

Як повідомляв «Главком», Павло Зібров, народний артист України, вірить в наш народ, ЗСУ, тероборону та перемогу над окупантом.

Він записав відео, де закликав українців боронити рідну землю.

«Україна переможе. Вся надія на кожного з вас, особливо на нашу українську армію. Хлопці і дівчата − народ України з Вами!».

А для Путіна співак приготував особливу обіцянку:

«Я принесу тобі дві квіточки на могилку», без жартів сказав Павло Зібров.

Нагадаємо, американська поп-зірка Мадонна підтримала Україну, розмістивши на своїй сторінці в Instagram вражаюче відео, де Путін порівнюється з Гітлером, а також показані страшні кадри результатів вторгнення Росії в Україну – зруйновані будинки, колони ворожих танків, закривавлені люди.

Нагадаємо, що російський музикант Андрій Макаревич на своїй сторінці у Facebook поставив риторичне питання до очільника РФ Володимира Путіна, засудивши його дії в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: