Викрадено народного депутата Олексія Гончаренка

Викрадено народного депутата Олексія Гончаренка
Олексій Гончаренко

У прокуратурі Одещини стверджують, що невідомі викрали нардепа від БПП Олексія Гончаренка

Невідомі викрали народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка. Про це повідомляє одеське видання «Думская» із посиланням на прокуратуру Одеської області.

Із телефоном Гончаренка зв'язок відсутній.

Речниця СБУ Олена Гітлянська підтвердила «Главкому» факт викрадення народного депутата України від БПП Олексія Гончаренка.

«Так, це відповідає дійсності, ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб його знайти спільно з іншими правоохоронними органами. Поки що деталі ми не повідомляємо», – сказала вона.

За фактом викрадення народного депутата Олексія Гончаренка відкрито кримінальне провадження за статтею «незаконне позбавлення волі».

Тим часом після того, як голова фракції БПП Ігор Гринів оголосив у сесійній залі Верховної Ради про викрадення свого колеги, спікер Андрій Парубій закликав правоохоронців вжити всіх можливих заходів у зв'язку з викраденням Гончаренка.

Соратники Гончаренка з БПП кажуть, що не бачили його з учорашнього вечора.

Парламентарі ж по-різному оцінюють інформацію про викрадення нардепа. Береза висловив сумнів з приводу того, що Гончаренка насправді викрали, а Ар'єв стверджує, що підстави для нападу на нардепа «були у багатьох». Володимир Парасюк офіційно попросив силовиків не розшукувати парламентаря.

Нагадаємо, 9 лютого Гончаренко вимазав фарбою Берлінську стіну. У німецькому посольстві в Києві назвали порушенням Віденської дипломатичної конвенції дії нардепа Олексія Гончаренка, який розмалював червоною фарбою уламок Берлінської стіни перед будівлею дипмісії. Посол України в Німеччині Андрій Мельник засудив напад народного депутата України на шматок Берлінського муру у Києві.

Прокуратура Києва порушила кримінальне провадження щодо Гончаренка.

Хто такий Олексій Гончаренко

Олексій ГончаренкоОлексій Гончаренко

  • Дата народження: 16 вересня 1980 року.
  • Місце народження: Одеса, Україна.

Олексій Гончаренко – народний депутат України від Блоку Петра Порошенко. До цього був членом Партії регіонів. Активно підтримував надання російській мові статусу другої державної в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: