Вовк спростував інформацію про втручання Кононенка в роботу НКРЕКП

Вовк спростував інформацію про втручання Кононенка в роботу НКРЕКП

За словами Вовка, вони з Кононенком часто сперечаються, але це робочий процес, а не втручання

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко не втручався в роботу Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. Про це заявив глава НКРЕКП Дмитро Вовк на своїй сторінці в Facebook.
«...Не все в опублікованому відповідало суті розмови і суті роботи Комісії, тим більше що публікація пов'язана зі втручанням Кононенка, так як втручання немає. А ще більше хочу подякувати за конструктивну позицію, здатність реагувати і виправляти ситуацію особисто», - написав він
Вовк також нагадав, що Кононенко - депутат профільного комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу.
«Він має свої погляди, і я не завжди з ними згоден, як і з позицією інших депутатів. Ми можемо сперечатися і це свідчить про те, що є робочий процес, а не втручання як це можуть представляти», - написав голова НКРЕКП.
Крім того, він повідомив, що сьогодні планує прямий ефір з міністром енергетики Насаликом, NGO і депутатом ПЕК Кононенком.
Нагадаємо, сьогодні Економічна правда опублікувала інтерв'ю з Вовком, в якому він, зокрема, повідомив про важкі стосунки з Кононенком. «У нас (з Кононенком. - Ред.) важкі стосунки, тому що він неодноразово просив про речі, в яких я йому відмовляв», - сказав Вовк в інтерв'ю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: