Лише 11% росіян хвилює корупція режиму Путіна - опитування

Лише 11% росіян хвилює корупція режиму Путіна - опитування

Жителі Росії не особливо переймаються проблемою корупції

Після демонстрації фільму «Он вам не Димон» про корупцію у вищих ешелонах російської влади, знятого командою опозиційного політика РФ Олексія Навального, після двох масштабних всеросійських акцій протестів, жителі Росії не особливо переймаються проблемою корупції. Про це свідчать дані дослідження Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

Так, корупцію визнають однією з основних проблем своєї держави лише 11% росіян.

tuh_02

Як повідомлялося, 12 червня в 187 російських містах проходять організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Напередодні Олексій Навальний заявив, що узгоджений з мерією мітинг на проспекті Сахарова в Москві не може відбутися через тиск влади, яка заборонила використовувати звукопідсилюючу апаратуру і відеоекрани на мітингу. У своєму блозі Навальний закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію в центрі міста на Тверській вулиці.

Прокуратура Москви в ніч проти 12 червня випустила попередження організаторам антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

На повідомлення прокуратури Навальний відреагував так: «Якби ви, політичні повії, займалися своєю роботою, то і ніякі мітинги були б не потрібні».

У Москві ще з ночі проти 12 червня влада почала ретельно готуватися до акції протесту, організовану Олексієм Навальним. На вулицях столиці РФ з'явилися високі барикади з мішків з піском, а за ними - протитанкові ліжаки

У деяких російських містах вже почали затримувати учасників акцій протесту.

Згодом у Москві затримали лідера російської опозиції Олексія Навального.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: