WikiLeaks обіцяє $100 тис. за неопубліковані документи про вбивство Кеннеді

WikiLeaks обіцяє $100 тис. за неопубліковані документи про вбивство Кеннеді
Жаклін та Джон Кеннеді

WikiLeaks заплатить винагороду, якщо нові документи будуть доводити порушення закону, неефективність або адміністративну помилку

Організація WikiLeaks обіцяє заплатити 100 тисяч доларів за неопубліковані документи про вбивство екс-президента США Джона Кеннеді.

Про це організація повідомила у своєму Twitter.

«WikiLeaks заплатить винагороду у розмірі 100 000 доларів за неопубліковані документи про Джона Кеннеді, якщо вони будуть доводити порушення закону, неефективність або адміністративну помилку», - йдеться у повідомленні.

Напередодні у США вперше опублікували 2891 документ про вбивство 35-го президента країни Джона Кеннеді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп схвалив публікацію 2,8 тис. матеріалів щодо вбивства 35-го президента США.

У 1992 році Конгрес США ухвалив закон про те, що матеріали щодо вбивства Кеннеді можуть бути розсекречені через 25 років - 26 жовтня 2017 року. Деякі документи були додані до цього архіву через десятиліття після вбивства президента.

На Кеннеді напали 22 листопада 1963 року в техаському місті Далласі. Він помер від кульового поранення в голову. Офіційно обвинуваченим у вбивстві президента є колишній морський піхотинець Лі Харві Освальд, його самого застрелили через кілька днів після смерті Кеннеді. Освальда вбили, коли він йшов з поліцейської дільниці в окружну в'язницю. В СРСР Освальд жив з 1959 по 1962 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: