За добу на Донбасі жоден український військовий не постраждав

За добу на Донбасі жоден український військовий не постраждав
Українські бійці на Донбасі

Бойовики стріляли на донецькому та маріупольському напрямках

У середу, 19 грудня, російські окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Мар'їнка, Новотроїцьке, Новомихайлівка, Красногорівка - на донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Павлопіль на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби», - додали у прес-центрі.

Від початку цієї доби ворог вогонь не відкривав. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом минулої та поточної доби немає.

Зазначимо, що Росія відмовилась обмінювати своїх громадян на українських політв'язнів. За підсумками засідання ТКГ у Мінську Ірина Геращенко зазначила, що РФ і бойовики займають абсолютно деструктивну позицію, Росія категорично відмовляється визнати своїх своїми і називає їх «отпускниками» чи «добровольцами», забуваючи, що вони насамперед російські громадяни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: