Законопроект про збільшення фінансування силових структур з’явиться у Раді за тиждень

Законопроект про збільшення фінансування силових структур з’явиться у Раді за тиждень

Кабмін за тиждень має внести до парламенту законопроект про збільшення фінансування нацбезпеки і оборони

Кабінет міністрів України у тижневий термін має внести на розгляд Верховної Ради законопроект змін до державного бюджету на 2016 рік щодо збільшення фінансування національної безпеки і оборони. Про це йдеться в Указі Президента №422/2016, яким введено в дію рішення РНБО про збільшення фінансування нацбезпеки і оборони.

Відповідно до Указу Президента, уряд має передбачити у змінах до Державонго бюджету на цей рік збільшення фінансування Міністерства оборони України на 3,8 млрд грн, Головного управління розвідки Міноборони на 175 млн грн, Національної поліції України на 2,004 млрд грн, Державної прикордонної служби України на 782,7 млн грн, Служби безпеки України на 128,5 млн грн, Державної спеціальної служби транспорту на 5,4 млн грн, Управління державної охорони України на 51 млн грн.

29 вересня Президент Петро Порошенко підписав Указ № 422/2016 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 вересня 2016 року «Про невідкладні заходи щодо фінансування потреб національної безпеки і оборони України у 2016 році», яким увів у дію відповідне рішення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: