Замах на Плотницького міг бути скоєний через «передвиборчу кампанію» в «ЛНР» - розвідка

Замах на Плотницького міг бути скоєний через «передвиборчу кампанію» в «ЛНР» - розвідка
Фото з відкритих джерел

ГУР Міноборони підтвердила, що на життя «голови ЛНР» таки був скоєний замах, він у тяжкому стані

Представник управління Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький назвав можливі причини замаху на главу ЛНР" Ігоря Плотницького. Свою думку представник розвідки висловив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Ми підтверджуємо ту інформацію, яка є в СБУ. Ми її отримали про те, що було скоєно замах на життя Плотницького», – сказав Скібіцький.

У розвідці зазначили, що на даний момент «глава ЛНР» знаходиться у тяжкому стані.

Також Скібіцький назвав можливі причини, чому на Плотницького здійснили замах: «За нашими оцінками, по-перше, дійсно йде боротьба за розподіл фінансових потоків, за владу на території «ЛНР». А по-друге, почалася реальна передвиборна кампанія до місцевих «виборів» в «ЛНР». За даними військової розвідки, десь наприкінці липня група кандидатів на посаду глави держави перебувала в Москві, де з ними проводили співбесіди та відбір».

Представник ГУР нагадав, що на території Луганської і Донецької областей важка ситуація, у місцевого населення і бойовиків є багато зброї.

Нагадаємо, 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль Плотницького. Повідомлялося про двох поранених в результаті вибуху. Інформацію про замах на Плотницького підтвердили в СБУ. За інформацією бойовиків, на даний момент «глава ЛНР» знаходиться в лікарні, його стан тяжкий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: