Заради подань на депутатів можуть продовжити сесію Ради

Заради подань на депутатів можуть продовжити сесію Ради
Метою продовження може стати розгляд всіх подань на депутатів

Сесія може бути продовжена на тиждень

Поточна сесія Верховної Ради України може бути продовжена на тиждень з метою розгляду всіх подань генпрокурора на народних депутатів щодо зняття з них недоторканності, а також ухвалення пенсійної реформи. Про це заявив нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Валерій Карпунцов в ефірі «5 каналу».

«Усі подання будуть розглянуті на цьому тижні. Не вистачить цього тижня, я думаю, продовжимо ще на тиждень - уже такі розмови ходять. Тому що там ще й пенсійна реформа, і ще якісь питання. Цей весь накат, весь цей навал питань, і вони всі не прості, тому є така думка, що не встигнемо за тиждень усе опрацювати», - заявив Карпунцов.

Нагадаємо, 7 липня регламентний комітет визнав обґрунтованим, законним і мотивованим подання ГПУ щодо притягнення до кримінальної відповідальності, надання згоди на арешт і затримання Борислава Розенблата, в діях якого слідчі вбачають ознаки зловживання впливом і хабарництва на загальну суму 280 тисяч гривень.

У ході засідання комітету правоохоронці продемонстрували частину оперативного відео, у якому фігурує Розеблат. Також відео слідчих оприлюднили вчора під час розгляду подання стосовно Полякова.

Сам Розенблат після перегляду відео назвав його «художнім фільмом» і заявив, що не знає «хто ці актори, хто озвучує й хто робив монтаж». Він також заявив, що не вчиняв інкримінованих йому злочинів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: