Комітет Ради дозволив арештувати Розенблата

Комітет Ради дозволив арештувати Розенблата
Борислав Розенблат

Регламентний комітет назвав обґрунтованими подання на зняття недоторканності та арешт Розенблата

Регламентний комітет Верховної Ради підтримав подання Генпрокуратури на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

За таке рішення на засіданні у п'ятницю проголосували члени комітету.

Зокрема, комітет схвалив три подання Генеральної прокуратури - на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата. За перше подання члени комітету проголосували одностайно, щодо другого і третього  - п'ятеро «за», троє утримались.

«Комітет вважає, що подання є законним, достатнім та обґрунтованим», - зазначив в.о. голови комітету Павло Пинзеник, коментуючи висновки щодо усіх трьох подань.

Усі висновки комітету надіслали до голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Раніше Генеральна прокуратура та САП продемонстрували відео-доказизловживання службовим становищем та вимагання народного депутата з фракції БПП Борислава Розенблата.

Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до Ради подання на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (группа «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблат (фракція «Блоку Петра Порошенко»). 29 червня Луценко також вніс до Ради подання на зняття депутатської недоторканності з Добкіна (Опозиційний блок).

Також нагадаємо, що раніше в одному з ресторанів Києва співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому було $200 тис.

Борислав Розенблат підтвердив факт затримання НАБУ його охоронця. Однак назвав це провокацією і підкреслив, що гроші його підлеглому підкинули.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: