Завтра в Україні було тепло, а у середу - заметіль і сильний вітер

Завтра в Україні було тепло, а у середу - заметіль і сильний вітер
12 грудня очікується ускладнення погодних умов

У столиці на вівторок обіцяють туман та до +2 градусів

У найближчу добу, 11 грудня, над територією України продовжить панувати тепла і волога повітряна маса, погоду південно-східної частини буде визначати циклон, що переміщається з Чорного моря, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних, більшості південних і центральних областей дощ з мокрим снігом, вдень у Херсонській, Запорізькій і Донецькій областях сильний дощ; на решті території без істотних опадів. Вночі, вранці в північних і центральних областях туман.

На дорогах, крім півдня та заходу, подекуди ожеледиця. Вітер переважно північний, 5-10 м / с, вранці та вдень у південній частині пориви 15-20 м / с.

Температура вночі та вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, в Карпатах 5-10 ° морозу.

У Києві у вівторок без істотних опадів. Вночі, вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 5-10 м / с. Температура вночі 0-2 ° морозу, вдень 0-2 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 11 грудня найвища температура вдень була +10,7 в 1960 році, найнижча вночі -20,8 в 1921 році.

12 грудня очікується ускладнення погодних умов. У більшості областей сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м / с, місцями налипання мокрого снігу, в північних і центральних областях сильний сніг, вночі в східних, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу; лише в західних областях без істотних опадів.

На дорогах, крім півдня та заходу, ожеледиця.

Температура вночі від 1 ° тепла до 5 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла; в Карпатах вночі та вдень 5-10 ° морозу.

У Києві в середу ускладнення погодних умов: сильний сніг, заметіль, пориви вітру 15-20 м / с, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3 ° морозу, вдень близько 0 °.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: