Зеленський хоче скоротити правоохоронні органи

Зеленський хоче скоротити правоохоронні органи
Президент Володимир Зеленський готує силовикам нову реформу 
Фото: Главком

Президент заявив, що не розуміє, навіщо Україні стільки правоохоронних органів

Президент Володимир Зеленський вважає, що в Україні занадто багато правоохоронних органів. Про це він сказав в інтерв'ю для фільму «Рік президента Зеленського».

Глава держави заявив, що має намір перезапустити правоохоронну систему, в результаті чого кількість органів скоротиться.

«Хаос. Правоохоронний хаос. Тому коли ми перевантажимо всі правоохоронні органи, я впевнений, що держава прийде до того, що кількість цих правоохоронних відповідальностей скоротиться в нашій країні. Щоб ти знав, що перед тобою сидять три людини і вони несуть повну відповідальність за криміногенну ситуацію, що всі хабарники, авторитети, бандити сядуть у в'язницю», - сказав він.

Раніше Зеленський поскаржився, що робота президента забирає багато часуЗокрема, він жаліється, що епідемія коронавірусу дещо стримує так званий турборежим, в якому його команда реформує країну.

Напередодні Комітет виборців проаналізував виконання «стадіонних обіцянок» Зеленського«За майже рік роботи Володимир Зеленський не виконав ключові обіцянки, озвучені ним під час дебатів на Олімпійському. При цьому багато з тих речей, в яких Зеленський звинувачував Порошенка, зараз можна застосувати і щодо чинного президента: чому не зупинена війна, чому Україна бідна держава, чому корупціонери не у в’язницях, чому крадуть в оточенні президента, чому на державних посадах родичі і друзі, чому влада переслідує патріотів і волонтерів», - прокоментував голова КВУ Олексій Кошель.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: