Зеленський відвідає Рівне для представлення нового очільника ОДА

Зеленський відвідає Рівне для представлення нового очільника ОДА
Президент України Володимир Зеленський

Очільник держави має намір 10 вересня оголосити на нараді про призначення головою ОДА Віталія Коваля і представити його активу області

Президент Володимир Зеленський відвідає 10 вересня з робочим візитом Рівненську область для представлення нового голови обласної державної адміністрації. Про повідомила пресслужба Рівненської ОДА.

«10 вересня відбудеться робоча поїздка Президента України Володимира Зеленського до Рівненської області», - повідомила пресслужба.

Очільник держави має намір оголосити на нараді про призначення головою ОДА Віталія Коваля і представити його активу області.

Крім того, можлива зустріч Зеленського зі студентами, проте більш детальну програму візиту в ОДА пообіцяли надати безпосередньо 10 вересня.

38-річний Коваль - керівник фірм «ВВВ Монтаж», що займається будівництвом доріг, і «Санакая», що займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами.

Також він є заступником голови ради Всеукраїнської дорожньої асоціації, першим віцепрезидентом Федерації греко-римської боротьби і віцепрезидентом Асоціації спортивної боротьби.

Як повідомлялось, 21 серпня Кабінет міністрів схвалив проєкт указу президента про призначення Коваля головою Рівненської ОДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: