Журналістам загрожує небезпека не тільки в зоні АТО, – Медіа-профспілка

Журналістам загрожує небезпека не тільки в зоні АТО, – Медіа-профспілка

Сьогодні українські журналісти опинилися в іншій реальності

Вбивство журналіста Павла Шеремети засвідчило, що смертельна небезпека очікує на журналістів не лише в зоні бойових дій, але і під їх будинком від цілеспрямованих терористичних та кілерських атак. Про це йдеться у заяві Національної медіа-профспілки.

«Сьогодні українські журналісти опинилися в іншій реальності. Убивство журналіста Павла Шеремети засвідчило — смертельна небезпека очікує на журналістів не лише в зоні бойових дій, але і під їх будинком від цілеспрямованих терористичних та кілерських атак. Завдання правоохоронних органів та влади — забезпечити швидке і ефективне слідство для з’ясування не лише безпосередніх виконавців, але і замовників убивства», — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, сьогодніблизько 7:45 ранку стався вибух у автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. Внаслідок вибуху загинув журналіст Павло Шеремет. У прокуратурі Києва розповіли, що загибель журналіста Павла Шеремета кваліфікована як умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: