ЗМІ: радники приховують від Трампа результати соцопитувань

ЗМІ: радники приховують від Трампа результати соцопитувань
Дональд Трамп

Видання зазначає, що помічники в Білому домі часто показують Трампу опитування, які зроблені так, щоб покращити його настрій

Радники президента США Дональда Трампа намагаються показувати йому лише ті опитування, які дають позитивну оцінку його роботі.

Про це пише Politico з посиланням на джерела.

Видання зазначає, що помічники в Білому домі часто показують Трампу опитування, які зроблені так, щоб покращити його настрій. Зазвичай це ті опитування, які зосереджені лише на виборцях, які проголосували у 2016 році за Трампа, або на його потенційних прихильниках.

На цьому тижні Трамп обговорював у своєму Twitter результати опитування компанії Rasmussen, згідно з якими його діяльність схвалюють 46% опитаних. Однак усереднений показник схвалення політики президента, за всіма опитуваннями, набагато нижчий: за підрахунками сайту RealClearPolitics, він становить зараз 38%.

Дехто з радників президента вважає, що важливим є не схвалення виборців як загалу, а налаштованість так званої бази - уже визначених прихильників Трампа.

При цьому сам Трамп прекрасно знає про низькі результати в загальнонаціональних опитуваннях і переймається цим, проте на публіці критикує їх, називаючи фейковими, підкреслює Politico.

Раніше газета The Washington Post виявила, що президент США Дональд Трамп зробив близько 1600 недостовірних або суперечливих заяв з моменту його обрання на пост глави держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: