Ісландія зверху: фантастичні аерофотознімки острівних озер

Ісландія зверху: фантастичні аерофотознімки острівних озер

Дивлячись на цю красу, стає ясно, за що природу називають найбільш майстерним художником

На нашій планеті є величезна кількість приголомшливих за своєю красою місць, створених природою. Деякі з них давно вже на слуху у кожного з нас, як, наприклад, Гранд-Каньйон або водоспад Вікторія, інші ж тільки набувають популярності серед сучасних мандрівників.

Одним з таких регіонів, який став справжнім трендом в останні роки, є Ісландія. Ця країна сьогодні стала одним з центрів світового туризму. В Ісландії, крім тих місць, які відомі широкому загалові, існують маловідомі, але не менш красиві. Саме такому місцю присвятив один зі своїх проектів фотограф Aurel Manea (Аурель Манеа).

Ці різнокольорові озера також знаходяться в Ісландії, і дивлячись на них з висоти пташиного польоту, складно повірити, що щось подібне може існувати на нашій планеті. Про ці озерах існує катастрофічно мало інформації, сюди практично не приходять туристи і Аурель, можливо, став першим фотографом, який відвідав це місце. Кожне з водойм має свій відтінок води і зверху вони нагадують химерні, створені вмілими майстрами вітражі, в яких не відразу можна визнати природні рельєфи. І дивлячись на цю красу, стає ясно, за що природу називають найбільш майстерним художником.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: