В НБУ розповіли, як працюватимуть банки на травневі та День Незалежності

В НБУ розповіли, як працюватимуть банки на травневі та День Незалежності
Відділення банку

За необхідності 8 травня та 25 серпня 2017 року банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку

Національний банк України затвердив регламент роботи банківської системи України на травневі свята та День Незалежності, відтак понеділок, 8 травня, переноситься на суботу, 13 травня, а п'ятниця, 25 серпня, – на суботу, 19 серпня.

Про це повідомляється на сайті НБУ.

«Так, дні роботи системи електронних платежів Національного банку України переносяться з понеділка, 8 травня, – на суботу, 13 травня; п'ятниці, 25 серпня, – на суботу, 19 серпня», – йдеться в повідомленні.

У регуляторі додають, що за необхідності 8 травня та 25 серпня 2017 року банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку.

Також банки мають організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат і забезпечити у ці дні безперебійну роботу банкоматів, обмінних пунктів та організувати підкріплення їх готівкою різних номіналів.

Як повідомлялося, 10 квітня Валерія Гонтарева оголосила про те, що йде у відставку. Останній день її роботи – 10 травня. Інших змін у складі правління найближчим часом не відбудеться, додала вона.

Гонтарева також назвала олігархів, які заборгували Національному банку мільярди гривень.

Читайте також статтю: «Улюблений банкір» Порошенка. Список усіх, хто може замінити Гонтареву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: