Адвокат Роналду назвав докази у справі про зґвалтування сфабрикованими

Адвокат Роналду назвав докази у справі про зґвалтування сфабрикованими
Кріштіану Роналду

Кріштіану не визнає своєї провини та будь-яких інших злих намірів

Португалець заперечує звинувачення у зґвалтуванні, і його адвокат вважає докази проти свого клієнта сфабрикованими.

Американка Кетрін Майорга звинуватила Кріштіану Роналду у сексуальному насильстві по відношенню до неї у готелі у Лас-Вегасі у 2009 році, інформує Goal.com.

Першим інформацію опублікувало німецьке видання Der Spiegel, у матеріалі якого також висловлювалося припущення, що у 2010-му Роналду заплатив Майорзі 375 тисяч доларів за мовчання. Минулого місяця Майорга подала позов про розірвання угоди, а поліція Лас-Вегаса заново відкрила розслідування.

Адвокат Роналду Пітер Крістіансен підтвердив, що Майорга отримала гроші, але спростував нову інформацію у справі, що надійшла на вихідних, заявивши, що вона заснована на фікції.

«З огляду на розрив угоди іншою стороною та безпрецедентні звинувачення, отримані у наступні дні, містер Роналду вважає, що не можна більше мовчати», - сказав він.

«Щоб прояснити ситуацію, містер Роналду заперечує всі звинувачення та дотримувався тієї ж позиції протягом останніх дев'яти років», - додав адвокат.

За словами Крістіансена, документи, які були опубліковані у ЗМІ, повністю сфабриковані. Він припускає, що у 2015 році багато юридичних фірм по всій Європі зазнали хакерської атаки, і їхні електронні дані були вкрадені та використані кіберзлочинцями.

«Хакер намагався продати дані, і тепер одне зі ЗМІ безвідповідально опублікувало вкрадені документи, значна частина яких була підмінена або повністю сфабрикована. Щоб вирішити будь-які сумніви, містер Роналду підкреслює, що зараз він, як і завжди, вважає, що контакт 2009 року у Лас-Вегасі відбувся за обопільною згодою», - пояснив адвокат.

«Містер Роналду не заперечує існування угоди між сторонами, але причини укладення цієї угоди потребують подальшого прояснення. Він не визнає своєї провини та будь-яких злих намірів. На жаль, він опинився у ситуації, яка стає повсякденністю в Америці», - продовжив юрист.

На завершення своєї промови Крістіансен знову категорично відкинув будь-які повідомлення про насильство Роналду відносно дівчини.

«Містер Роналду звик до пильної уваги преси, що є прямим наслідком його популярності, однак абсолютно неприйнятно те, як деякі видання виступають на підтримку кампанії проти нього, заснованої на сфабрикованих електронних документах», - зауважив він.

«Містер Роналду надасть всі подальші обговорення, що стосуються юридичних справ, своїм представникам у Лас-Вегасі та Європі. Він упевнений, що правда відкриється, і представники закону у Неваді залишаться непохитними», - підсумував адвокат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: