Боксер Котельник – Усику: Які «братні народи», якщо на Донбасі вбивають людей?

Боксер Котельник – Усику: Які «братні народи», якщо на Донбасі вбивають людей?
Андрій Котельник і Олександр Усик
Фото - Український тижневик Міст

Екс-чемпіон світу не розуміє Усика і Ломаченка

Колишній чемпіон світу з боксу Андрій Котельник відреагував сказане Олександром Усиком і Василем Ломаченком у російському документальному фільмі «Здрастуй, брат! Христос воскрес» і на подальшу пропозицію для них про отримання російського громадянства.

«Бог їм суддя. Але мені здається, поки йде війна, з участю в таких фільмах або висловлюваннях на тему братнього народу їм можна було б почекати, або не говорити про це публічно, - сказав Котельник в коментарі Meta-Ratings.com.ua. - Виглядає трохи дивно.

Вони перед боями всюди використовують українську символіку, Усик робив оселедець, одягав вишиванку, але при цьому говорить про «кашу з однієї миски» з російськими друзями і майже ніколи не звертався до своїх уболівальників українською.

Усик з Ломаченко і раніше говорили про «братні народи», тільки зараз на Донбасі вбивають українців.

Чи дадуть російське громадянство Усику та Ломаченку? Не думаю, що для Росії це проблема. Вони його дають всім, хто допомагає в пропаганді – Жерарові Депардьє, Роєві Джонсу. Таких прикладів багато. Звичайно, сумніваюся, що вони поїдуть у Росію, але симпатія і погляди в їх сторону у цих боксерів є».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: