Усик зробив рішучу заяву у фільмі про російське православ’я

Усик зробив рішучу заяву у фільмі про російське православ’я
Усику без різниці, що його обзивають і хейтять
Фото - Instagram Олександра Усика

Боксер пояснив, що думка людей, які дивляться на нього по телевізору, йому байдужа

Непереможний український боксер-супертяж Олександр Усик у документальному фільмі «Здрастуй, брат, Христос Воскрес», який був опублікований на Youtube-каналі «Корсунська пустинь», розповів, що, незважаючи на війну з Росією, яка триває з 2014 року, буде продовжувати дружити з громадянами країни-агресора.

«Якщо я дружу з людиною – з Москви, Челябінська, Лондона, Львова чи іншого міста, - для мене найперше люди, я спілкуюся з людиною. Мені не важливо, якої він національності або в якому місті живе. Якщо взяти праву руку кожного з моїх знайомих і порізати палець, їм буде боляче, як і мені, і потече така ж червона кров. Так ось, я спілкуюся з людиною, а не з нацією або ким він там є – росіянином, поляком, американцем... Якщо ця людина ставиться до мене з добротою, то і я до нього так само буду ставитися.

З хлопцями, які живуть у Москві, ми тренувалися, пили чай і їли кашу з однієї миски, коли були маленькими. А зараз, бачте, хтось ділить портфелі, а я повинен ділити дружбу? Я буду продовжувати дружити з ними. Мені без різниці, що мене обзивають або хейтять. У мене є своя думка, вже сформована. Я не маленький хлопчик, мені не 12 років, я нікому нічого не винен. Я ні в кого нічого не краду, все заробляю чесною працею. Чому я повинен слухати думки того, хто мене засуджує або намагається нав'язати свою думку?

Ось Анатолій Миколайович Ломаченко може мені щось сказати, тому що виховав мене, а хтось інший, який мене бачив тільки по телевізору і йому щось не сподобалося, - господи, та дай їм Боже сил», - сказав Усик.

Нагадаємо, що в цьому ж фільмі Василь Ломаченко зізнався, що з дитинства вважає росіян, українців і білорусів єдиним народом, а зараз через війну нам намагаються підмінити принципи і віру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: