Дев’ять гонщиків отримали нові двигуни на Гран Прі Канади Формули-1

Дев’ять гонщиків отримали нові двигуни на Гран Прі Канади Формули-1
Себастьян Феттель і Даніель Ріккардо. Фото: xpb.cc

Серед них Себастьян Феттель і Даніель Ріккардо

Перед першою практикою Гран Прі Канади нові двигуни внутрішнього згоряння отримали дев’ять гонщиків.

Відповідно до релізу FIA, стало відомо, що нові двигуни отримали Себастьян Феттель, гонщики команд Red Bull Racing, Renault, Toro Rosso та McLaren.

При цьому для Даніеля Ріккардо, Брендона Гартлі та П’єра Гаслі це будуть треті двигуни, а для інших – лише другі з трьох дозволених на сезон.

Таким чином, Феттель отримав другу специфікацію двигуна, яку вже отримали гонщики Sauber і Haas ще у Монако. При цьому Кімі Райкконен не отримав останню версію двигуна, адже отримав в Іспанії ще одну попередню специфікацію.

Окрім того, у цьому релізі було повідомлено, що вісім гонщиків отримали нові турбіни. Турбіну отримали гонщики Ferrari, Red Bull Racing, Renault, а також П’єр Гаслі та Стоффель Вандорн.

Даніель Ріккардо – найближчий до отримання штрафу, але після встановлення MGU-K, який був знятий на Гран Прі Китаю, австралієць має всі шанси проїхати Гран Прі Канади без проблем.

«У нас немає жодних додаткових побоювань, - сказав керівник Red Bull Racing Крістіан Горнер для Sky Sport. - Цей MGU-K пройшов лише кілька етапів і замало кілометражу. Це його перший елемент, який повернутий назад у машину, у нього немає інших доступних. Сподіваюсь, він буде в порядку з цим».

Нагадаємо, Ферстаппен був найкращим на першій практиці Гран Прі Канади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: