«Динамо» безвольно вилітає з Ліги чемпіонів у кваліфікації

«Динамо» безвольно вилітає з Ліги чемпіонів у кваліфікації

Максим Коваль на 90-й хвилині пропустив вирішальний гол.

Київське «Динамо» програло швейцарському «Янг Бойз» у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і тепер зіграє у плей-офф Ліги Європи

Голи у зустрічі забивали екс-нападники французського ПСЖ Гійом Оаро з пенальті та Джордан Лотомба.

Господарі почали матч дуже впевнено, а «Динамо» довго звикало до синтетичного газону. Уже на 12-й хвилині нападник господарів підставився під Морозюка, і польський суддя призначив пенальті. Оаро без проблем пробив майже по центру, а Коваля відправив у кут.

«Янг Бойз» почали грати агресивіше у всіх значеннях слова. Максим Коваль та Дьємерсі Мбокані змушені були звертатися за допомогою до лікарів. 

На старті другого тайму команда Хацкевича все ще тільки мріяла про небезпечні моменти, а ось швейцарці могли забивати другий гол. Раве ефектно пробивав ударом через себе, але Коваль витягнув з-під поперечини. У період з 63 по 65 хвилини команди влаштували перестрілку моментами. З ударом Фасснахта головою справився голкіпер «Динамо», а в наступній атаці Ярмоленко вибігів віч-на-віч з воротарем, завдав першого удару в площину воріт господарів, проте поцілив у Вольфлі. Відразу ж Оаро вискакував на ударну позицію, але і тут Коваль виручив.

За 12 хвилин до кінця лише диво завадило «Янг Бойз» забити вирішальний гол. Оаро пробив з меж штрафного у захисників, відразу пішло добивання від Секу Саного, але воротар «Динамо» фантастичним чином встиг парирувати цей миттєвий удар. Але на останній хвилині основного часу кияни таки пропустили трагічний гол. Коваль, який бездоганно провів весь матч, пропустив курйозний гол .

«Динамо» припиняє виступи в Лізі чемпіонів і отримає ще один шанс у другому за рангом турнірі - Лізі Європи.

Ліга чемпіонів. 3-й раунд. Матч-відповідь

«Янг Бойз» - «Динамо» - 2:0 (результат першого матчу 1:3)

Голи: Оаро, 13, Лотомба, 90

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: