«Динамо» перемогло «Янг Бойз» першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів

«Динамо» перемогло «Янг Бойз» першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів

Гра у Києві завершилася з рахунком 3:1

На столичному НСК  «Олімпійський»  завершився перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому київське «Динамо» обіграло швейцарський  «Янг Бойз» .

Матч завершився з рахунком 3:1. Кияни вирішили долю матчу в першому таймі. На 15-й хвилині гри в атаці «Динамо» Денису Гармашу не вдалося прорватися до штрафного суперника, але м'яч підхопив Андрій Ярмоленко, який наблизився до воріт і точно пробив повз голкіпера. А на 34-й хвилині Ярмоленко по флангу увійшов у штрафну «Янг Бойз», кількома фінтами дезорієнтував опонента і зробив простріл на лінію воротарського майданчика, де Дьемерси Мбокані п'ятою переправив м'яч у ворота.

У другому таймі  «Динамо» мало більшу перевагу, продовжувало атакувати, але в самій кінцівці, вже в доданий арбітром час, пропустило гол і ледь не позбулося комфортної переваги в рахунку, після першої гри. Крістіан Фасснахт головою після подачі з флангу переправив м'яч у ворота.

Втім, за хвилину, Денис Гармаш забив третій гол у ворота суперника і відновив перевагу у два голи - 3:1.

Матч-відповідь пройде 2 серпня на «Стад-де-Суїсс» у Берні і розпочнеться о 21.15. Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до вирішальної стадії кваліфікації Ліги чемпіонів - раунду плей-офф.

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. Перший матч

«Динамо» – «Янг Бойз» 3:1

Голи: Ярмоленко, 15, Мбокані, 34, Гармаш, 90+2 - Фасснахт, 90




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: