Дворазовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо повернеться у Renault?

Дворазовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо повернеться у Renault?
Фернандо Алонсо

Принаймні, у цій команді не спростовують чутки, які поширюються

Команда Формули-1 Renault не стала спростовувати чутки про перехід Фернандо Алонсо у 2019 році.

У сезоні-2018 за Renault виступають двоє сильних гонщиків: Ніко Хюлькенберг і Карлос Сайнс. Команда воліла б зберегти цю пару й на наступний рік, але майбутнє іспанця знаходиться під питанням, оскільки він був взятий у річну оренду у Red Bull.

«Наші пілоти загалом добре працюють, і ми хотіли б їх залишити, - зазначив керівник французької стайні Сіріль Абітбуль в інтерв’ю іспанській Marca. - Але з Карлосом ситуація невизначена і залежить від Red Bull».

Одним з кандидатів на місце у команді може стати Фернандо Алонсо, який більш ніж десять років тому здобув два чемпіонські титули з Renault.

36-річний іспанець четвертий рік виступає у McLaren, чия конкурентність помітно не покращилась після розставання з Honda. Фернандо досі не має контракту на наступний сезон, і у Вокінгу про всяк випадок готують заміну своєму лідеру – у вигляді талановитого юнака Ландо Норріса, що бореться за титул у Формулі-2.

Останнім часом поширилися чутки, що Алонсо піде з McLaren, але не залишить Формулу-1, уклавши однорічну угоду з Renault, інформує motorsport.com.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: