Джек Сок виграв Masters в Парижі та отримав останню путівку на Підсумковий турнір ATP

Джек Сок виграв Masters в Парижі та отримав останню путівку на Підсумковий турнір ATP
Джек Сок

Для перемоги Соку знадобилася 1 година 59 хвилин

22-я ракетка світу американець Джек Сок став переможцем турніру серії ATP Masters 1000 в Парижі, в фіналі обігравши 77-го номера світового рейтингу серба Філіпа Країновіча з рахунком 5:7, 6:4, 6:1.

Для перемоги Соку знадобилася 1 година 59 хвилин. За цей час американець зробив дев'ять ейсів, шість брейків і допустив три подвійні помилки. На рахунку Країновіча п'ять подач навиліт, три реалізованих брейк-поінти і п'ять помилок при введенні м'яча в гру.

Відзначимо, що цей трофей став найбільш значущим в кар'єрі 25-річного Сока. До цього в його колекції було три титули - всі завойовані на турнірах серії ATP World Tour 250. Два з них Сок виграв в 2017 році - в Окленді і Делрей-Біч на старті сезону.

Перемога в Парижі також дозволила Соку переміститися на дев'яте місце в чемпіонській гонці і завоювати останню путівку на Підсумковий турнір АТР в Лондоні. Таким чином, на заключних змаганнях року зіграють Рафаель Надаль, Роджер Федерер, Олександр Звєрєв, Домінік Тім, Марін Чиліч, Григор Димитров, Давід Гоффен і Джек Сок.

У той же час, Надаль може знятися з Підсумкового турніру. В тому випадку, якщо путівку в Лондон отримає його співвітчизник Пабло Карреньо-Буста.

28-річний хорват в нинішньому сезоні провів 12 матчів у всіх турнірах за киян і відзначився 1 ассистом.

ATP Masters 1000 в Парижі

Фінал

Філіп Країновіч (Сербія) - Джек Сок (США, 16) - 7:5, 4:6, 1:6

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: