Фернандо Алонсо може залишити McLaren після нинішнього сезону

Фернандо Алонсо може залишити McLaren після нинішнього сезону
Фернандо Алонсо

Дворазовий чемпіон Формули-1 не зовсім задоволений неконкурентоспроможністю боліду

Після закінчення сезону-2018 дворазовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо піде з McLaren.

McLaren використовує мотори Renault із сезону-2018, після того, як розірвала контракт із Honda, що був чинний із 2015 по 2017 роки.

Мотори Renault на машинах McLaren показали хорошу надійність у перших гонках сезону, завдяки чому Фернандо Алонсо в усіх трьох гонках фінішував у середині першої десятки і не без допомоги свого напарника Стоффеля Вандорна вивів команду на четверте місце у таблиці Кубку конструкторів.

Водночас McLaren не в змозі побудувати машину, яка кине виклик Ferrari, Mercedes і Red Bull, що явно швидші за чистим темпом.

Іспанське видання Diario Gol пише, що цей факт позбавляє Алонсо неабиякої частки мотивації, і з посиланням на власні джерела у McLaren стверджує, що співпраця дворазового чемпіона світу з командою з Вокінгу, ймовірно, отримає завершення після 2018-го.

У разі виходу Алонсо з McLaren, пише видання, напарником Вандорна стане Ландо Норріс, якому лише у листопаді 2017-го виповнилося 18 років.

Норріс, який входить у молодіжну програму McLaren, у 2017-му став чемпіоном європейської Формули-3, а у 2018-му відразу ж захопив лідерство у Формулі-2, вигравши у Бахрейні головну гонку вікенду – це був його дебют у чемпіонаті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: