Фігуристи Попова та Бєліков стали 16-ми на чемпіонаті Європи у Мінську

Фігуристи Попова та Бєліков стали 16-ми на чемпіонаті Європи у Мінську
Дар’я Попова та Володимир Бєліков
Фото: УФФКК

Загалом, виступ українців вийшов чистим і вдалим

Український танцювальний дует Дар’я Попова - Володимир Бєліков посів 16-те місце на чемпіонаті Європи у Мінську, набравши за два виступи 152.01 балів.

У довільній програмі українці довели, що позитивні оцінки свого катання вони отримали не випадково, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Чисте та якісне виконання елементів під «Ноктюрн» Шопена забезпечило їм не лише відповідні оцінки, але й визнання публіки.

Довільний танець наш дует відкатав на 92.00 балів, набравши 50.62 балів за елементи та 41.38 за компоненти.

«Це був один з найкращих наших прокатів у цьому сезоні. Ми намагалися показати красу танцю, отримати задоволення від катання і поділитися ним з глядачами», - сказала Попова.

У боротьбі за золото чемпіонату Європи жодних несподіванок не відбулося. Вп’яте на найвищу сходинку п'єдесталу зійшли срібні призери Олімпійських ігор французи Габріелла Пападакіс - Гійом Сізерон, які в обох програмах продемонстрували стильне, практично досконале катання, не залишивши суперникам жодного шансу. Дует переміг з рекордною сумою балів - 217.98.

Срібну медаль здобули росіяни Олександра Степанова - Іван Букін – 206.41, бронзову – італійські спортсмени Шарлен Гіньяр - Марко Фаббрі – 199.84.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: