Фонсека: Четверо ключових гравців «Шахтаря» можуть не зіграти з «Динамо»

Фонсека: Четверо ключових гравців «Шахтаря» можуть не зіграти з «Динамо»
Паулу Фонсека
Фото взяте з сайту isport.ua

Тренер «гірників» прокоментував кубковий матч з «Олімпіком» і майбутню гру з «Динамо»

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека підвів підсумок кубкового матчу проти «Олімпіка», а також розповів про проблеми своєї команди напередодні важливої гри з київським «Динамо».

«Матч з «Олімпіком» був нудним. Думаю, уболівальникам не подобається такий футбол. Ми намагалися, хоча було складно розкрити зони команди, яка не грала і не атакувала. У першому таймі суперник навіть не дістався до наших воріт, провівши усю першу половину матчу вдесятьох у власному штрафному майданчику. Розкрити оборону з такою кількістю футболістів було важко.

Як тренеру, який любить гру і красиве видовище, мені складно це зрозуміти. Мені шкода тих, хто приходить дивитися такий футбол. Ми атакували і перемогли у матчі, який вийшов дуже нудним. З урахуванням наших старань, думаю, це цілком справедливо.

Я сподіваюся, що поєдинок з «Динамо» буде зовсім іншим. Ми провели значну ротацію, змінили склад. У нас є дискваліфіковані і дуже багато травмованих футболістів. Отримав травму Степаненко, до того ж сьогодні Фернандо підвернув ногу. Не вірю в те, що за два дні він зможе відновитися. Тайсон добре відновлюється, але навряд чи він зможе бути готовим до матчу з «Динамо». Марлос теж під питанням. Його відновлення проходить не так добре, як у випадку з Тайсоном, і він, швидше за все, не візьме участі», - наводить слова Фонсеки офіційний сайт «Шахтаря».

Відзначимо, у матчі Кубку України підопічні Фонсеки вирвали перемогу у «Олімпіка» (3:2).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: