Формула-1. Перес залишається у Force India, Стролл повинен стати його напарником

Формула-1. Перес залишається у Force India, Стролл повинен стати його напарником
Серхіо Перес

Водночас, Естебан Окон змушений буде шукати нове місце роботи

Мексиканський пілот Ф1 Серхіо Перес сказав, що підписання нової угоди із Force India знаходиться у заключній стадії після того, як було вирішене майбутнє цієї команди.

Серхіо Перес виступав у складі Force India із 2014 року, і за цей час здобув п’ять подіумів. Але на початку 2018-го він визнав, його подальше перебування у цій команді залежить від того, чи вийде вона із критичного фінансового стану.

І тепер, коли це питання вирішене, Перес, якого пов’язували з іншими колективами Формули-1, заявив, що близький до укладання нової угоди з індійською стайнею.

Перес зіграв важливу роль у нещодавньому продажу Force India, оскільки саме з його ініціативи в команді було запроваджено тимчасову адміністрацію, щоб запобігти банкрутству.

Доля Force India вирішилась швидко – було прийнято пропозицію від консорціуму на чолі з мільярдером Лоуренсом Строллом. Його син Ленс, який виступає у Williams із 2017 року, як очікується, має також перейти до Force India наступного сезону.

Ймовірний склад пілотів Перес - Стролл у Force India наступного року змусить чинного напарника Серхіо – Естебана Окона – шукати інше місце на сезон-2019.

Це може бути досить проблематично, з урахуванням, що два потенційні місця були нещодавно зайняті – Даніелем Ріккардо в Renault і Карлосом Сайнсом у McLaren.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: