Формула-1. Спонсор Боттаса не виключив його переходу до Ferrari

Формула-1. Спонсор Боттаса не виключив його переходу до Ferrari
Спонсор Боттаса не виключив його переходу до Ferrari

Пілот Mercedes у наступному році може перейти в Ferrari

Власник Wihuri – особистого спонсора пілота Mercedes Валттері Боттаса – вважає, що фінський гонщик може перейти до Ferrari у сезоні Формули-1 2019 року.

Валттері Боттас дебютував у Формулі-1 у 2013 році у складі Williams.

Минулого року він перейшов до Mercedes після раптового уходу чемпіона Ніко Росберга і став бронзовим призером чемпіонату, здобувши три перемоги.

Угода фіна з Mercedes спливає наприкінці 2018 року, і подальше перебування Боттаса в німецькій команді залишається під питанням, оскільки на його місце можуть претендувати Естебан Окон із Force India та Даніель Ріккардо з Red Bull.

Сам Валттері неодноразово заявляв, що волів би залишитися в команді.

На його боці може опинитися і Льюіс Хемілтон, для якого фінський пілот став ідеальним напарником, що не складає конкуренцію у боротьбі за титул.

Втім, для Боттаса, можливо, існують і інші варіанти.

Антті Аарніо-Віхурі, власник Wihuri – особистого спонсора гонщика Mercedes, - сказав, що одним із варіантів може бути Ferrari.

«Швидше за все, Валттері продовжить працювати з Mercedes, але ми знаємо, що у Формулі 1 може трапитися що завгодно, - зазначив Аарніо-Віхурі. – Схоже, Кімі Райкконен залишить Ф1. Ми бачили, якими непослідовними були його виступи минулого року, і мабуть, його інтерес до перегонів згасає», - зазначив він.

«Я чув про чутки щодо Ferrari, і можливо, що Валттері перейде до Скудерії. Кожен пілот Формули-1 мріє опинитися в якийсь момент у Ferrari», - додав він.

Угода червоно-білих з Кімі Райкконеном спливає також наприкінці цього року, і, за припущеннями, в Маранелло цікавляться Даніелем Ріккардо – так само, як і у Mercedes.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: