Гонщики Mercedes стали найсильнішими за підсумками п'ятниці на Гран Прі Бразилії

Гонщики Mercedes стали найсильнішими за підсумками п'ятниці на Гран Прі Бразилії

Хемілтон і Боттас очолили протоколи першої та другої практик

Льюїс Хемілтон і Валттері Боттас з різницею у 0,048 секунди очолили протокол другого тренування на «Інтерлагосі», Даніель Ріккардо з Red Bull став третім.

Прогноз погоди обіцяв на другу половину п'ятниці високу ймовірність дощу, але у підсумку асфальт всі півтори години сесії залишався сухим. Льюїс Хемілтон, хоч і не перевершивши свій же ранковий результат, все одно виявився найшвидшим, проїхавши коло за 1:09.515.

Валттері Боттас знову виявився другим, проте перевага Mercedes над суперниками у другій сесії виявилася не настільки вагомою, як у першій – Даніель Ріккардо з Red Bull поступився трохи більше двох десятих, а Себастьян Феттель з Ferrari відстав на три з половиною десяті секунди.

Представники трьох топ-команд склали шістки найсильніших, але в одну секунду від кращого часу увійшли представники ще трьох колективів – Естебан Окон (Force India), Феліпе Масса (Williams) і Ніко Хюлькенберг (Renault). Десятку найсильніших замкнув Фернандо Алонсо.

Сесія обійшлася без серйозних подій: Ромена Грожана та Стоффеля Вандорна закрутило у першому повороті, а найнебезпечнішим став виліт Маркуса Ерікссона у швидкому лівому Mergulho. Машина шведа стукнула у відбійник із шин, і хоча він зміг доїхати до боксів, більше на трасі вже не показувався.

У складі Haas, замінивши Кевіна Магнуссен, тренування провів тест-пілот Антоніо Джовінаццо, але незважаючи на 37 кіл, італійцеві так і не вдалося випередити нікого з суперників.

Джерело: ru.motorsport.com

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: