Гран Прі Нідерландів може повернутися у календар Формули-1

Гран Прі Нідерландів може повернутися у календар Формули-1
Керівництво Формули 1 почало переговори щодо повернення до календаря Гран Прі Нідерландів

Комерційний бос Формули-1 нещодавно відвідав Нідерланди для переговорів із місцевими представниками

Керівництво Формули-1 почало переговори щодо повернення до календаря Гран Прі Нідерландів – з амбіційними планами проведення гонки по вулицях одного з найбільших міст країни.

Motorsport.com повідомляє, що комерційний бос Формули-1 Шон Братчес нещодавно відвідав Нідерланди для переговорів із місцевими представниками, щоб з'ясувати – що потрібно зробити, аби подія стала реальною.

Зрозуміло, що Нідерланди знаходяться на горі списку країн, які нові власники Формули-1 хочуть додати до календаря Гран Прі, і оскільки інтерес країни до Королівських перегонів виріс завдяки Максу Ферстаппену, етап може стати надзвичайно популярним.

Завдяки новому підходу, за яким Гран Прі перетворюють на святкову подію, Братчес націлився на проведення гонки в одному з найбільших міст Нідерландів – скоріш за все, в Амстердамі або Роттердамі.

На даний момент розглядаються всі варіанти, але Формула-1 добре розуміє, що їй доведеться збалансувати привабливість Амстердама, який є добре відомим туристичним містом, та можливі складні логістичні проблеми, що можуть з’явитись у результаті проведення тут гонки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: