Італія – Англія на Євро-2020. Усе цікаве в день фіналу (оновлюється)

Італія – Англія на Євро-2020. Усе цікаве в день фіналу (оновлюється)
Фінал розпочнеться о 22:00
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 11 липня, визначиться переможець чемпіонату Європи

Лічені години залишаються до фіналу Євро-2020. Сьогодні ввечері в Лондоні збірні Італії та Англії визначать переможця турніру. Початок зустрічі – о 22:00. У фіналі букмекери віддають перевагу британцям. На її перемогу дається коефіцієнт 1,83, тоді як на те, що Італія завоює трофей – 2,04.

skysports-england-italy-euro-2020_5442174

Зауважимо, що збірна Італії вчетверте в історії зіграє у фіналі чемпіонату Європи. Італійці раніше перемагали на Євро один раз (в 1968 році) і двічі поступалися у фіналах.

Для збірної Англії це буде перший фінал на чемпіонатах Європи.

Детальніше: Італія – Англія: проти високих шансів британців – досвід суперників.

Напередодні фіналу визначили найкращих гравців серед дебютантів Євро. Приємно, що до символічної збірної увійшло одразу четверо українців.

А сьогодні вночі визначилася найсильніша команда Південної Америки. У фіналі зустрілися збірні Аргентини та Бразилії. Перший трофей з національною командою виграв Ліонель Мессі.

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгет заявив перед грою наступне: «Ми маємо намір перемогти. Дуже важливо було гідно представити свій народ. Але тепер ми повинні завоювати головний трофей для всіх англійців».

32_04

Наставник італійців Роберто Манчіні прагне успіху не менше за свого британського колегу: «Всім потрібно трохи розслабитися після 50 днів зборів. Футболісти чудово себе вели в ці дні, я задоволений їхньою роботою. Всі викладалися більш ніж на 100%, інакше нас би тут не було. Я дуже задоволений ними і тим, що вони зробили. Але треба завершити турнір перемогою, і ми знаємо, як її досягти».

31

Зазначимо, що Італія – Англія: британці жодного разу не перемагали «Скуадру адзурру» в фінальних турнірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: