Колишній футболіст збірної України поїхав на заробітки до Росії

Колишній футболіст збірної України поїхав на заробітки до Росії
Фото ФК «Урал»

Дмитро Хомченовський став ще одник українським гравцем, який переїхав до країни-агресора

Футбольний клуб «Урал» уклав контракт з 27-річним українським півзахисником Дмитром Хомченовським.

Гравець, який виступав у першій частині нинішнього сезону за польський клуб «Ягеллонія», вже прибув у розташування «Уралу», інформує офіційний сайт російського клубу.

Він уже був внесений у заявку клубу для участі у чемпіонаті Росії.

27-річний Хомченовський народився 16 квітня у Вугледарі, Донецької області. Зріст - 182 см, вага - 74 кг.

У віці 13 років Дмитро був прийнятий в інтернат донецького «Олімпіка».

Влітку 2007 року півзахисник дебютував на професійному рівні за основний склад «Олімпіка». У Донецьку Хомченовський виступав до 2010 року та загалом провів 74 матчі, відзначившись 10 забитими м'ячами.

Дебют півзахисника у Прем'єр-лізі відбувся у 2010 році – у складі «Кривбасу». Через рік Хомченовський перейшов в луганську «Зорю». У клубі з Луганська Хомченовський виступав протягом п'яти років, провів більше ста матчів у чемпіонаті України та відзначився 15 забитими м'ячами.

У складі «Зорі», де Дмитро був основним футболістом, Хомченовський взяв участь і в двох єврокубкових кампаніях, провівши у Лізі Європи в цілому 10 матчів.

У 2013-2014 роках Хомченовський викликався у національну збірну України. У 2015 році Дмитро перейшов у клуб іспанської Сегунди – «Понферрадіна». А у 2016-му уклав контракт з польською «Ягеллонією».

Разом з цим клубом Хомченовський у минулому році виграв срібні медалі чемпіонату Польщі, а також знову взяв участь у поєдинках Ліги Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: