Крістіансен збив Кюна в індивідуальній гонці у Поклюці. Це коштувало німцеві перемоги (відео)

Крістіансен збив Кюна в індивідуальній гонці у Поклюці. Це коштувало німцеві перемоги (відео)
Йоганнес Кюн
Фото: biathlon.com.ua

Можливо, саме цих секунд не вистачило Йоганнесу, аби перемогти

Норвезький біатлоніст Ветле Шостад Крістіансен збив німця Йоганнеса Кюна після першого вогневого рубежу в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу у Поклюці.

Кюн у підсумку посів друге місце у гонці, програвши лише чотири секунди французу Мартену Фуркаду.

«Перш за все, я впевнений, що це сталося ненавмисно. Якби не сталося цього, я був би на п'ять секунд швидше на останньому колі.

Так, коли зараз починаєш вважати, то здається, що я б міг виграти гонку, тому що у підсумку програв Мартену чотири з невеликим секунди.

Але думаю, що у реальній ситуації він би просто зміг додати, знаючи, що я пройшов швидше. Йому б сказали по трасі, і він би просто прискорився.

Крістіансен вибачився, і я прийняв його вибачення, інцидент вичерпано. Він шкодує, все сталося випадково, по ходу гонки.

Справа у тому, що в тій ситуації я його не бачив, тому що він був позаду, а у мене немає очей на потилиці. Думаю, він може просто взяти мені пива, і ми забудемо про цей епізод», - розповів Кюн.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vetle Sjåstad Christiansen (@vetlesc)

«Я повинен подякувати Крістіансену. Хоча я контролював ситуацію на останньому колі, так що, думаю, виграв би у будь-якому випадку», - наводить слова Фуркада NRK.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: