Лунін розповів, чому грає за клуб-невдаху

Лунін розповів, чому грає за клуб-невдаху
Лунін шукає якомога більше ігрової практики

Найталановитіший молодий голкіпер світу так шукає мотивацію

Український гоолкіпер команди мадридського «Реалу», який за цей клуб жодного разу не грав, а провів всю свою кар’єру в Іспанії по оренадах, розповів, чому обирає клубу з самих низів.

«Чому «Ов'єдо»? Ну і я так втратив багато часу. Вони першими вийшли на Вальядолід, щоб мене забрати. Потім зі мною розмовляли», - сказав Лунін в новому випуску онлайн-шоу «Трендець».

«У моїй ситуації, може, це й на краще, щоб була робота. Вона в будь-якій команді буде. Але тут плюс ще йде боротьба за виживання. Тому це теж свого роду завдання, тиск», - розкрив свою мотивацію українець.

«Перший критерій при переході - спілкування з тренером. Інше питання, каже тренер правду чи ні. Мене все тренери, коли брали, говорили, що буду грати. Тут вже вірити чи ні. Але якщо не вірити головному тренеру, то кому вірити?», - сказав Лунін.

За сезон-2018/2019 український воротар зіграв 5 матчів Ла Ліги у складі «Леганесу».

У першій половині сезону-2019/2020 жодного разу не вийшов в чемпіонаті в складі «Вальядоліда». З зими 2020 українець грає за «Реал Ов’єдо», що до настання пандемії SARS-CoV-2 боровся за виживання у Сегунді.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: