Mercedes може піти з Формули-1

Mercedes може піти з Формули-1

Про це повідомив керівник команди Тото Вольфф

Керівник Mercedes Тото Вольфф сказав, що команда може залишити Формулу-1, якщо буде незадоволена результатами діяльності нових власників серії, Liberty Media.

Тото Вольфф не у захваті від того, що виходить у нових власників перегонів, і в інтерв’ю газеті Kronen Zeitung поділився своїми думками щодо майбутнього Mercedes у Королівських перегонах.

На запитання, що зробила Liberty у Формулі-1 після свого приходу Вольфф відповів: «Нічого! Невдалі ідеї, на кшталт Майкла Баффера в Остіні, не зроблять спорт кращим».

Після зауваження про те, що американські власники Формули-1 хочуть, щоб із 2021 року була більш збалансована розстановка сил, запрацювали нові правила і скоротилися витрати, керівник Mercedes сказав: «Так. Та ми не бачимо чіткого плану. Ніхто не знає, до чого це призведе. Все, що ми зараз знаємо – що обсяг продажів та прибутки різко впали».

Звісно, такі висловлювання призвели до прямого запитання, чи може Mercedes при певних умовах залишити Формулу-1

«Такий сценарій цілком можливий. Так само, як і Ferrari. Якщо ми не розуміємо значення Формули-1, ми повинні відповісти на складне запитання – чи ми бажаємо працювати в автоспорті найвищого рівня», - підкреслив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: