Молоді українці вже здобули сім золотих нагород на чемпіонаті Європи із шашок

Молоді українці вже здобули сім золотих нагород на чемпіонаті Європи із шашок

Срібних нагород на рахунку українців уже сім, а бронзових – три

На чемпіонаті Європи із шашок серед молоді, юніорів і юнаків (шашки-64) переможцями стали й українські спортсмени.

Фелікс Шепель переміг у блискавичній грі серед юніорів, а Дарина Лобанова – у блискавичній грі серед юнаків до 13 років, інформує офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України.

У категоріях «юнаки до 16 років» друге місце посів Олександр Шнайдер, «юнаки до 13 років» – срібна нагорода у Роксолани Гринишин-Крук, «юнаки до 10 років» – Аліса Вайсброд виборола срібло, «юнаки до 8 років» – Євген Богуш став другим. Третє місце посіла Ольга Губарєва у блискавичній грі (молодь).

У швидкій грі українці здобули десять нагород.

Так, перше місце посіли Денис Шкатула (молодь), Фелікс Шепель (юніори), Вікторія Прокопюк (юніори), Олександр Шнайдер (юнаки до 16 років) і Дарина Лобанова (юнаки до 13 років).

Срібні нагороди до медальної скарбнички України додали Роксолана Гринишин-Крук (юнаки до 13 років), Аліса Вайсброд (юнаки до 10 років) і Євген Богуш (юнаки до 8 років). Бронза в Ольги Губарєвої (молодь) і Тимура Золотаря (юнаки до 10 років).

Чемпіонат Європи зі шашок серед молоді, юніорів та юнаків (шашки-64) проходить з 30 квітня по 9 травня у м. Ізмір (Туреччина).

Загалом у змаганнях беруть участь 18 команд, до складу яких входять 350 учасників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: