Ордець: Першочергове завдання - виграти чемпіонат

Ордець: Першочергове завдання - виграти чемпіонат

Захисник «Шахтаря» розповів про завдання на сезон і майбутній матч з «Наполі»

Першочергове завдання «Шахтаря» у поточному сезоні - це виграти чемпіонат України.

Про це заявив захисник донецького клубу Іван Ордець.

«Безумовно. Зараз буде непростий матч проти «Олександрії», яка всіма силами намагається дістатися до першої шістки, а потім, мало не вирішальний виїзний матч Ліги чемпіонів з «Наполі», - зазначив він.

«У нас першочергове завдання - виграти чемпіонат. Але коли потрапляєш в груповий етап Ліги чемпіонів, тим більше в таку групу, дуже хочеться показати свої найкращі якості. Поки у «Шахтаря» це виходить. Всі наші суперники намагаються грати в комбінаційний, видовищний футбол, і я радий, що український клуб реально претендує на вихід в плей-офф турніру», - сказав Ордець.

На думку Івана, матч проти «Наполі» стане одним з головних у поточному році.

«Скажу так - одним з головних, адже без інших перемог, матч проти неаполітанців, міг би і не мати такого значення. Ми розуміємо, що в Італії буде дуже складно, адже «Наполі» вдома, якщо не брати до уваги поразки від «Манчестер Сіті», в останній раз програвав ще в березні майбутньому переможцю Ліги чемпіонів, «Реалу», - додав він.

«Втім, «Шахтар» все одно буде налаштовуватися тільки на позитивний результат, адже він може дати нам путівку в наступний раунд змагань», - підкреслив Ордець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: