Шевченко: Збірну України цікавить тільки перше місце в групі

Шевченко: Збірну України цікавить тільки перше місце в групі
Андрій Шевченко. Фото: Сегодня

Тренер збірної України провів прес-конференцію перед матчем відбору проти Косова

Керманич української збірної Андрій Шевченко відвідав прес-конференцію перед заключними матчами відбіркового етапу до чемпіонату світу.

На ній, головний тренер відповів на запитання, які стосувалися кадрової ситуації у команді, підготовки до ігор з Косовом та Хорватією, а також про можливий дебют Марлоса.

«Матчі будуть для нас дуже важливими. Сподіваюся, ми зможемо їх виграти. Нас цікавить тільки перше місце. У Ракицького є проблема. Він зараз у Києві, завтра йому зроблять МРТ і буде якась інформація. Бутко тут з нами. Сьогодні він буде відпочивати, а тренуватися почне завтра. Також немає поки Олександра Кучера. Він відпросився на один день з особистих проблем», - повідомив тренер.

«Для мене перший сигнал - це наша гра з Косовом. У нас буде два фінали, і перший - це з Косовом. Настрій і на першу, і на другу гри повинен бути дуже високим. Сподіваюся, все це зрозуміють. Якщо не зрозуміють, то буду вимагати від них це ще більше. Збір у Харкові? Тут поруч поле, умови відмінні і закриті від сторонніх очей», - заявив Шевченко.

Тренер запевнив, що поразку від Ісландії тренерський штаб ретельно розібрав.

«Поразку в Ісландії ми ретельно розібрали. Не вважаю, що ми там провели поганий матч. Результат був негативним, в грі був певний дисбаланс. Але це були лише епізоди. Щоб команда такі епізоди більше не допускала, то треба про це ще говорити з хлопцями, пояснювати їм і говорити про помилки. Загальний план на гру виконувався, але більшу роль зіграли дві допущені помилки», - повідомив Шевченко.

Наостанок український спеціаліст прокоментував прибуття у розташування команди Марлоса, який зовсім нещодавно став громадянином України.

«З ким в номері живе Марлос? Навколо нього в останній час було дуже багато розмов. Прийняли в команді його відмінно. Він прийняв громадянство. Це його зважене і обдумане рішення. Але він з усіма на рівних умовах. Йому не буде ніяких привілеїв. З ким в номері він проживає, я не можу сказати. Є хлопці, які живуть у нас окремо. Можливо, і Марлос прийняв рішення жити в номері на самоті», - підкреслив він.

Нагадаємо, що матчі проти Косова та Хорватії відбудуться 6-го та 9-го жовтня 2017 року відповідно.

Після 8 проведених турів в активі збірної України 14 залікових балів та 4 місце у турнірній таблиці. Від лідируючої Хорватії "синьо-жовті" відстають на два бали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: