Шмуратко виступить у довільній програмі чемпіонату Європи з фігурного катання

Шмуратко виступить у довільній програмі чемпіонату Європи з фігурного катання
Іван Шмуратко
Фото: УФФКК

Іван вийшов у фінальну частину змагань серед чоловіків

Українець Іван Шмуратко посів 19-те місце після виконання короткої програми на чемпіонаті Європи з фігурного катання у Мінську.

Отже, він потрапив до фінальної частини змагань у чоловічому одиночному катанні, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Він набрав 67.26 балів, отримавши від суддів 36.27 балів за технічні елементи та 31.99 за компоненти.

Прокат короткої програми учня Марини Амірханової містив лише один прикрий момент – Івану знову, як на чемпіонаті України, не вдалося впоратися з потрійним акселем.

Падіння під час його виконання позбавило його шансів піднятися вище, адже решту елементів, у тому числі каскад потрійний лутц+потрійний тулуп, він виконав чисто.

Наразі після виконання короткої програми у змаганнях чоловіків до трійки лідерів увійшли двоє російських фігуристів – Михайло Коляда й Олександр Самарін, які посідають відповідно перше (100.49) і друге місця (91.97).

Замикає лідируючу групу з результатом  91.84 іспанець Хав`єр Фернандес. Шестиразовий чемпіон Європи помилився на потрійному акселі та четверному сальхові, який не докрутив, чим ускладнив собі завдання у довільній програмі.

Нагадаємо, Гожва не потрапила до довільної програми чемпіонату Європи з фігурного катання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: