Син Шумахера дебютує у Формулі-3

Син Шумахера дебютує у Формулі-3

17-річний син семиразового чемпіона світу Формули 1 перейде до Формули 3, де і проведе третій сезон у одномісних болідах

Наступний сезон Мік Шумахер проведе у європейській Формулі 3 у складі Prema Powerteam. 17-річний син семиразового чемпіона світу Формули 1 перейде до Формули 3, де і проведе третій сезон у одномісних болідах. «Формула 3 – ідеальний для мене крок, я з нетерпінням чекаю на новий сезон, щоб розпочати його, – сказав Шумахер.

- Я також дуже радий залишитись із Prema, оскільки це професійна команда, де я можу багато-чому навчитись. Наступний сезон, безумовно буде складним, але тести, які ми проводили останні декілька тижнів, довели, що болід Ф3 просто чудовий у керуванні. Я не можу дочекатись початку сезону 2017 року». У свій дебютний сезон у 2015 році у німецькій Формулі 4 Шумахер виграв одну гонку, а згодом перейшов до команди Prema, з якою одразу брав участь у двох чемпіонатах - німецький та італійській Ф4.

Цього року він в обох серіях став віце-чемпіоном. В Німеччині він програв австралійцю Джоуі Моусону, в Італії – аргентинцю Маркосу Зіберту, а загалом записав десять перемог на етапах на свій рахунок. Шумахер доповнив склад пілотів Формули 3 у 2017 році у стайні Prema, яка вже підтвердила Каллума Ілотта і протеже Ferrari Гуань Ю Чжоу. Четверте місце, імовірно, займе протеже Honda Тадасуке Макіно. Prema досить відома на континентальній арені Формули 3.

Італійська стайня впродовж шести останніх років не програвала у європейській Ф3 в обох заліках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: