Спонсори готові заплатити €17 мільйонів за те, щоб у Формулі-1 був російський пілот

Спонсори готові заплатити €17 мільйонів за те, щоб у Формулі-1 був російський пілот
Сергій Сироткін

У 2018 році Формула-1 не побачить повернення Роберта Кубіци

Шанси Роберта Кубіци повернутись до Формули-1 за кермом Williams майже зруйновані.

Замість нього команда з Гроува розглядає інших кандидатів, і серед них першим є Сергій Сироткін, за якого спонсори готові сплатити 17 мільйонів євро.

За даними Motorsport.com, поляк вже не є основним кандидатом британської команди. Замість цього Сироткін є фаворитом у напарники Ленсу Строллу. Переговори між росіянином та Williams перебувають на попередній стадії.

Рішення на користь Сироткіна було прийнято після інтенсивних тестів в Абу-Дабі, де обидва гонщики пілотували сучасний болід Williams. Аналіз даних показав, що ефективність Сироткіна була кращою за Кубіцу.

Крім того, 22-річний гонщик може принести велику кількість спонсорських коштів для Williams. Російська гоночна команда SMP Racing, яка була заснована Борисом Ротенбергом, готова вкласти близько 17 мільйонів євро за кокпіт Формули-1 для Сироткіна.

Хоча Кубіца також має фінансово сильних спонсорів, але за мірками Williams це не має значення, адже якщо угода з Сироткіним зазнає невдачі, то Даниїл Квят (згідно інформації Motorsport.com) буде першою альтернативою.

Раніше повідомлялося, що Кубіца підписав контракт із Williams.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: