Спонсори російського гонщика погрожують розривом контракту з Toro Rosso

Спонсори російського гонщика погрожують розривом контракту з Toro Rosso

Команда з Фаенци вирішила допустити до Гран Прі Малайзії П’єра Гаслі

Після оголошення про усунення Данііла Квята на дві гонки спонсори російського пілота розповіли про те, що можуть залишити команду Toro Rosso та Формулу 1.

Команда з Фаенци вирішила допустити до Гран Прі Малайзії П’єра Гаслі, який добре зарекомендував себе в японській Суперформулі після чемпіонського титулу в GP2.

Француз має виступити на двох наступних етапах у Малайзії та Японії, але етап в Остіні співпадає з фіналом японської серії.

Як повідомив генеральний директор компанії «Акроніс», яка є технологічним спонсором Toro Rosso, поки ще не вирішено, скільки гонок пропустить Данііл Квят.

«Гаслі має пройти перевірку. Сподіваюся, що Данііл не прийме це занадто важко. Є підстави вважати, що він пропустить тільки два етапи. Сайнс має піти, тож двері наступного сезону відкриті для нас», - написав Сергій Білоусов у Твіттері.

При цьому Білоусов підтвердив, що насправді остаточно ще нічого не вирішено.

«На даному етапі ще нічого не вирішено. Все вирішиться до кінця жовтня. Наш голос як технологічного партнера не дуже слухають у Toro Rosso, але якщо команда вирішить розпрощатися із Квятом, то підемо й ми. Буде це Формула 1 чи щось інше, поки не знаємо», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: